![]() |
|
|
#1 |
|
Üye
![]() Üyelik tarihi: Mar 2011
Tesekkür: 11
5 Mesajina 8 Tesekkür Aldi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Selamun Aleykum
İsmim Ayşe Nur.Aranıza Çankırı'dan katılıyorum. Çok güzel bir site..dopdolu.. ALLAH sizlerden razı olsun. Bundan böyle bende burdayım inşALLAH..
Bana "Çağ Dışı"diyorLarmış..Ne büyük bir "ONUR"! Ben bu çağın Dışında kaLmayayımda içinde mi boğuLayım ? Necip Fazıl Kısakürek "SUSMAK" Mana eksikLiğinden değiL .. beLki mana'nın derinLiğindendir!! ~Mevlana~ "YALAN" Zeka işidir.. dürüstlük ise Cesaret.. Eğer "ZEKAN" yetmiyorsa yalan Söylemeye.. Cesaretini kullanda "DÜRÜST" olmayı Dene. Necip Fazıl Kısakürek |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Bayan Sorumlu
![]() Üyelik tarihi: Mar 2010
Tesekkür: 103
117 Mesajina 157 Tesekkür Aldi
Ve aleyküm selam.Aramıza hoş geldin rabbim hayırlara vesile kılsın inşallah
''Örtüsüz Kadın perdesiz eve benzer; Perdesiz ev ise ya satılıktır ya da Kiralık ! '' Üstad : Necip Fazıl Kısakürek. İman çıplaktır, elbisesi takva, süsü utanmak, meyvesi ise ilimdir. [IMG] aklımda da fikrimde de zikrimde de sen ol ya Rasulallah...
|
|
|
|
| Râvza-Gülü Adli üyeye bu mesaji için Tesekkür Eden 2 Kisi: | LâHuTî (04-11-2011), levent_semih (03-11-2011) |
|
|
#3 |
|
Kurucu
![]() Üyelik tarihi: Sep 2009
Tesekkür: 413
167 Mesajina 226 Tesekkür Aldi
Aleyküm Selam Rahmetullahi ve Berekatuhu kardeşim..
Hoş geldin aramıza.. Ecmain, kardeşim...
Kaynağı belli olmayan konular, paylaşmayınız - Kırık bir linkle karşılaştığınız taktirde, lütfen "Kırık Link Bildirim" buttonunu tıklayarak bize bildiriniz ------------------------------------------------------ ![]() hayat kısa!!! |
|
|
|
| levent_semih Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | LâHuTî (04-11-2011) |
|
|
#4 |
|
Yönetici
![]() Üyelik tarihi: Sep 2009
Tesekkür: 181
207 Mesajina 265 Tesekkür Aldi
Aleyna aleykumselam bacım... hayırlara vesile olsun İnşaAllah..
selam ve dua ile...
|
| intifa Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | LâHuTî (04-11-2011) |
|
|
#5 |
|
Üye
![]() Üyelik tarihi: Mar 2011
Tesekkür: 11
5 Mesajina 8 Tesekkür Aldi
Çok hoş buldum çok teşekkür ederim..
Bana "Çağ Dışı"diyorLarmış..Ne büyük bir "ONUR"! Ben bu çağın Dışında kaLmayayımda içinde mi boğuLayım ? Necip Fazıl Kısakürek "SUSMAK" Mana eksikLiğinden değiL .. beLki mana'nın derinLiğindendir!! ~Mevlana~ "YALAN" Zeka işidir.. dürüstlük ise Cesaret.. Eğer "ZEKAN" yetmiyorsa yalan Söylemeye.. Cesaretini kullanda "DÜRÜST" olmayı Dene. Necip Fazıl Kısakürek |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| єѕ, ѕєℓαмυη, αℓєукυм, î±â��ñ�ñ�ğºï�ğ¼, ñ�ñ�, ñ�ñ�â��î±ğ¼ï�î· |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|