![]() |
|
|
#1 |
|
Vip Üye
Tesekkür: 27
19 Mesajina 29 Tesekkür Aldi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Öncelikle neden 3dftp ?
Çunku cuteftp vs.. hepsinden abartısız 3 kat daha hızlı atıyor.. 1-) Önce 2. sekmedeki "Quick" butonunu tıklıyoruz.. Host adress : site adresiniz User name : ftp kullanıcı adınız Password : ftp kullanıcı şifreniz Threads : Açılacak port sayısı (Ne kadar açarsanız o kadar hızlı atarsınız ama tabi abartırsanız hattan düşebilirsiniz..) Quick butonunu ve girişleri resimde örnek gösterdim anlamayan yoktur sanırım buraya kadar.. ![]() 2-)Ftp'ye bağlandık.. Dosyaları ister sürükle bırak işlemiyle ister 5. sekmedeki upload butonuyla yapabiliriz.. Sürükle bırak işlemini gösteriyorum sadece resimde.. ftp ye kaydırdığımızda bırakıorz kendi gidiyor.. Konu Чσu Kиσω tarafından (12-31-2009 Saat 09:37 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
| Чσu Kиσω Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | levent_semih (01-01-2010) |
|
|
#2 |
|
Dost Üye
Tesekkür: 106
87 Mesajina 106 Tesekkür Aldi
değerli paylaşımın için mnnettarım arkadaşım .....
![]() ama bişey dikkatimi çekti bu programla alakadar arkadaşlar "Host adress : site adresiniz User name : ftp kullanıcı adınız Password : ftp kullanıcı şifreniz" bunların ne olduğunu biliyor. bilgileri aldığın yer biraz abartmış ...
|
|
|
|
| Fâruk Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | levent_semih (01-01-2010) |
|
|
#3 |
|
Kurucu
![]() Üyelik tarihi: Sep 2009
Tesekkür: 413
167 Mesajina 226 Tesekkür Aldi
You Know kardeşim..hakikaten muhteşem bir program..
Sayende işlerimi daha kolaylıla yapıyorum.. birde kendi ellerinle benim bilgisayarıma kurduğun için çok teşekkür ederim ![]()
Kaynağı belli olmayan konular, paylaşmayınız - Kırık bir linkle karşılaştığınız taktirde, lütfen "Kırık Link Bildirim" buttonunu tıklayarak bize bildiriniz ------------------------------------------------------ ![]() hayat kısa!!! |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| atın, Çalışan, crack, daha, dosyalarınızı, ftp, ftpnize, full, hızlı, kullanımı |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|