![]() |
|
|
#1 |
|
Özel Üye
![]() Üyelik tarihi: Jan 2010
Tesekkür: 0
4 Mesajina 8 Tesekkür Aldi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Adımın Okunuşu Orhan,Osman,Ömer bunlar bir simge Adımın Okunuşu Mehmetçiktir. Destanım dolu tarih denen belge Gözüm pek,göğsüm çevik,başım diktir. Ben Mehmetçikim,kendimden eminim. Duşmana korkuyum,dosta güvenim. Vatanı canından çok,çok sevenim. Vatan Mehmet,Mehmet Vatan demektir. Sevmeyi öğretti hep bana atam. Çıkar için değil sevgim,gerçektir. Haksızlığa hiçmi hiç katlanamam Ömrümce mücadelem süreçektir. Gönlümde,önümde oldu hep ümit. Dünümie, yarına tarih şahşittir. Doğdum,yaşarım,öleceğim yiğit Adım Mehmetçik,soyadım ŞEHİTTİR. Orhan Afacan |
|
|
|
| zeyneb40 Adli üyeye bu mesaji için Tesekkür Eden 2 Kisi: | levent_semih (02-21-2010) |
|
|
#2 |
|
Üye
![]() Üyelik tarihi: Feb 2010
Tesekkür: 0
2 Mesajina 2 Tesekkür Aldi
![]() |
ŞİİRMİ ismim ile alıntı yapmanızdan ALLAH RAZI OLSUN orhan afacam www gonuldamlasi.com
|
|
|
|
| anahro Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | levent_semih (02-21-2010) |
|
|
#3 | |
|
Kurucu
![]() Üyelik tarihi: Sep 2009
Tesekkür: 413
167 Mesajina 226 Tesekkür Aldi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
![]() Yüreğinize sağlık
Kaynağı belli olmayan konular, paylaşmayınız - Kırık bir linkle karşılaştığınız taktirde, lütfen "Kırık Link Bildirim" buttonunu tıklayarak bize bildiriniz ------------------------------------------------------ ![]() hayat kısa!!! |
|
|
|
|
| levent_semih Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: |
![]() |
| Etiketler |
| adımın, okunuşu |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|